Patiënt

Itsme aanmelden EID aanmelden EID aanmelden

Zorgverstrekker

Itsme aanmelden EID aanmelden

FAQs

Ik schrijf me in

NE PAS SUPPRIMER
Moet ik me inschrijven op het Brussels Gezondheidsnetwerk of op een ander gezondheidsnetwerk? ?

Brusselse artsen schrijven zich bij voorkeur in op het Brussels Gezondheidsnetwerk. We raden artsen uit de Rand van wie de patiënten zich voornamelijk in Brussel laten behandelen aan om zich ook op het Brussels Gezondheidsnetwerk in te schrijven. Dankzij deze inschrijving kan hun software als eerste op het Brussels Gezondheidsnetwerk kijken welke documenten van hun patiënten werden gedeeld. Deze ‘lokale’ zoekfunctie van het systeem verbetert de prestatie van uw EMD-software omdat deze niet meer in de 4 gezondheidsnetwerken tegelijk hoeft te zoeken. Vergeet niet om het vakje ‘lokale zoekfunctie’ aan te vinken.

Als u op een ander netwerk bent ingeschreven, kunt u de gedeelde documenten van uw patiënten raadplegen via uw patiëntensoftware (EMD). Als u de gedeelde documenten van uw patiënten daarentegen via het platform van het Brussels Gezondheidsnetwerk wenst te raadplegen, dient u zich er expliciet op in te schrijven nadat u kennis heeft genomen van het reglement persoonlijke levenssfeer en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben ingeschreven op het BGN, maar ik heb geen toegang tot de functies voor het elektronisch delen van medische gegevens

Gelieve contact op te nemen met onze helpdesk

Ik ben al ingeschreven op eHealth, moet ik me opnieuw inschrijven op het Brussels Gezondheidsnetwerk?

U schrijft zich als arts in op het eHealth-platform om uw eHealth-certificaat te verkrijgen. Dat heeft u nodig om zich te authenticeren wanneer u diverse e-gezondheidsdiensten gebruikt.

Om toegang te krijgen tot documenten van patiënten die op de gezondheidsnetwerken in België worden gedeeld, dient u zich als arts in te schrijven op het Brussels Gezondheidsnetwerk.

Technische vereiste om u als arts in te schrijven op het BGN

Link naar antwoord in Ik meld me aan

Share This