Patiënt

Itsme aanmelden EID aanmelden EID aanmelden

Zorgverstrekker

Itsme aanmelden EID aanmelden

Goede redenen om u in te schrijven als zorgverstrekkers

Ik schrijf me in

Het Brussels Gezondheidsnetwerk maakt de beveiligde elektronische deling van de gezondheidsgegevens van uw patiënten mogelijk en vergemakkelijkt zo hun behandeling.

U heeft 24 uur per dag een totaalbeeld van de gezondheid van uw patiënten. Op deze manier kunt u ze beter behandelen omdat u hun medische voorgeschiedenis meteen kent.

Dit systeem bevordert een betere samenwerking en een betere communicatie tussen alle zorgverstrekkers die instaan voor de behandeling van een patiënt.

Het Brussels Gezondheidsnetwerk is volledig geïntegreerd in uw patiëntensoftware. U hoeft dus maar één software te gebruiken. U bespaart tijd en wint aan efficiëntie.

De inschrijving op het Brussels Gezondheidsnetwerk is gratis en overal in België geldig aangezien het verbonden is met vergelijkbare netwerken in Vlaanderen en Wallonië.

  • Globaal overzicht van de gezondheidshistoriek van de patiënt
  • 24/7 onmiddellijke, beveiligde toegang
  • Betere samenwerking tussen zorgverstrekkers en multidisciplinaire zorgactoren
  • Administratieve vereenvoudiging
  • Helpt bij het diagnosticeren maar vervangt het niet

Om gebruik te kunnen maken van de diensten die het Brussels Gezondheidsnetwerk aanbiedt, dient u zich als zorgverstrekker en als patiënt in te schrijven en kennis te hebben genomen van het reglement persoonlijke levenssfeer.

Share This