Een gezondheidsprobleempje ?

Raadpleeg uw gezondheidsdocumenten 24/24

Ter gelegenheid van de week van de e-gezondheid, die van 12 tot 16 juni 2023 wordt georganiseerd met de steun van de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (CGG), wil het team van het Brussels Gezondheidsnetwerk de patiënten informeren en helpen om toegang te krijgen tot hun Gedeeld gezondheidsdossier. Wij zullen de hele week de Brusselaars bezoeken om hen uit te leggen wat het delen van gezondheidsgegevens inhoudt en om eventuele vragen te beantwoorden.

We zullen aanwezig zijn in enkele winkelcentra en in  videoconferenties hopen we dat de Brusselaars er zal zijn!

U vindt ons volledige programma hier met links om u in te schrijven voor de verschillende evenementen.

Wij zullen ook van 6 tot 16 juni in de bussen en in de metro’s aanwezig zijn en tijdens de week van 12 tot 16 juni zullen artikelen en advertenties in de pers verschijnen.

Tegelijkertijd lanceren wij de hele week een socialemediacampagne, waarbij we gebruik maken van onze verschillende visuals om alle burgers te betrekken.

Nieuw dit jaar is dat we voor het eerst een wedstrijd organiseren om je op een leuke manier op de hoogte te houden. Doe mee door de e-gezondheidsvragen te beantwoorden en probeer een elektrische fiets of een van onze 75 andere prijzen te winnen! De antwoorden zijn verborgen op onze website en worden aangegeven met appels.