Patiënt

Itsme aanmelden EID aanmelden

Zorgverstrekker

Itsme aanmelden EID aanmelden

Partagez les données de santé de manière sécurisée

Mettez toutes les chances de votre côté en partageant vos données de santé via le Réseau Santé Bruxellois. Il permet aux professionnels de la santé qui vous soignent d’avoir une vue globale et immédiate sur votre santé. Et il vous permet de prendre une part plus active dans votre santé.

Over Abrumet

Association de terrain au service de l’e-Santé et du partage des données de santé informatisées.

Het Brussels Gezondheidsnetwerk

Le Réseau Santé Bruxellois est une initiative de professionnels de la santé réunis au sein d’Abrumet

IT-projecten

De kluis Brusafe+

Brusafe+ is een computerserver die het mogelijk maakt om gecodeerde en gestructureerde gezondheidsgegevens 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 elektronisch en veilig te delen.

Meer weten

De FHIR voor het Brussels Gezondheidsnetwerk

Abrumet ontwikkelt nieuwe tools volgens de FHIR-standaard, die momenteel in België wordt ingevoerd. Het doel is om de functionaliteiten en de toegankelijkheid van het Brussels Gezondheidsnetwerk te verbeteren.

Meer weten

Actualiteiten

Vertrouwen in het delen van gezondheidsgegevens

Vertrouwen in het delen van gezondheidsgegevens

11 februari 2021 - Persbericht                 LATEN WE ER SAMEN VOOR ZORGEN DAT DE PATIËNT BLIJFT VERTROUWEN IN DE UITWISSELING VAN GEZONDHEIDSGEGEVENS Volgens de laatste motivatiebarometer van de Belgen die op 11 februari in Le Soir werd gepubliceerd, "heeft 84% van...

Burgers krijgen bericht over toestemming in hun e-box

Burgers krijgen bericht over toestemming in hun e-box

Het eHealth-platform liet ons weten dat patiënten sinds begin 2021 op de hoogte worden gebracht van elke wijziging door een derde in hun toestemmingsstatus. Dat gebeurt via een bericht in de e-box voor burgers. Dus als een...

Share This