Ik blijf bijleren

Ik blijf bijleren

In een voortdurend evoluerende wereld, waar technologie en gezondheidszorg samenkomen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, het is essentieel voor zorgverleners om zichzelf op te leiden om de belangrijkste aspecten van deze digitale transformatie onder de knie te krijgen.

Een van de missies van het Brusselse Gezondheidsnetwerk is om zorgverleners de kennis en vaardigheden te bieden om hen te helpen navigeren in deze complexe wereld van eGezondheid.

Of je nu arts, verpleegkundige, fysiotherapeut, tandarts of apotheker bent, we bieden het hele jaar door gratis en geaccrediteerde opleidingen aan. Sommige zijn gericht aan alle zorgverleners die in Brussel oefenen en andere zijn specifiek voor elk van uw disciplines. Van een presentatie van het Brussels Gezondheidsnetwerk, en het elektronisch delen van gegevens van uw patiënten, tot het beheer van de vertrouwelijkheid en beveiliging van medische informatie en het elektronisch delen van gegevens van uw patiënten, tot het schrijven van een kwaliteit Sumehr, de opleidingen zijn gevarieerd en worden elk jaar herzien om aan uw behoeften te worden aangepast.

De kalender hier.

De opleidingen zijn gratis, geaccrediteerd en online. Sommige van deze opleidingen verlenen via het RIZIV accreditaties aan zorgverstrekkers en/of vroedvrouwen, en via Pro-Q-Kine aan kinesisten. Aan de andere zorgverleners kunnen wij op het einde van de e-learning een deelnameattest verstrekken.  

We bieden ook een reeks hulpmiddelen om u op weg te helpen met eGezondheid.

Opleildings agenda

eLearning

Tutos

Videos

Hulp bij de com.

Pro software

Technische probleem?

U beschikt over een EMD, maar bent nog niet ingeschreven in het Brussels Gezondheidsnetwerk of u ondervindt moeilijkheden met uw e-health-certificaat? U heeft al deelgenomen aan een opleiding van Abrumet en u ondervindt problemen bij het gebruik van uw software?

Abrumet biedt u gratis hulp aan.

Vul het formulier in om in te schrijven. Wij nemen contact met u op op basis van de beschikbaarheid die u ons aangeeft.

Coaching nodig?

U heeft een praktijk in het Brusselse Gewest? Wij organiseren opleidingen op vraag, op maat en in samenwerking met uw activiteitensector.

Individuele of groepscoaching? Verduidelijk uw keuze bij het invullen van het formulier. Wij nemen contact met u op op basis van de beschikbaarheid die u ons aangeeft.

Registreer u om gecontacteerd te worden

Velden met een * zijn verplicht
Geef uw beschikbaarheidsbereik aan:
*

Partners

Het Brussels Gezondheidsnetwerk verenigt alle openbare en privéziekenhuizen in Brussel, evenals de Nederlandstalige en Franstalige huisartsenverenigingen in Brussel (FAMGB en BHAK). Wij zijn de ideale partner voor elk project dat te maken heeft met e-gezondheid in het Brussels gewest.