FAQ

Ik blijf op de hoogte

Ik wil de verwijzing naar een document dat ik heb gepubliceerd schrappen

U kunt dit op 2 verschillende manieren doen:

  • via uw patiëntensoftware. Neem rechtstreeks contact op met uw softwareleverancier zodat hij u de procedure kan uitleggen.
  • via het platform van het Brussels Gezondheidsnetwerk.

Ik wil een document van mijn patiënt wijzigen waarnaar ik op het Brussels Gezondheidsnetwerk een verwijzing heb opgenomen

Een document waarnaar op het Brussels Gezondheidsnetwerk een verwijzing is opgenomen, kan niet worden gewijzigd, zelfs niet door de auteur ervan. Bij fouten kan het worden verwijderd en worden vervangen door een gecorrigeerde versie. ​

Ik heb geen patiëntensoftware (EMD) en ik zou graag de documenten van mijn patiënten willen raadplegen.

Om de documenten van uw patiënten te raadplegen vanaf het platform van het Brussels Gezondheidsnetwerk, moet u hierop ingeschreven zijn.

Meld u vervolgens aan met behulp van uw identiteitskaart en uw pincode (link naar knop Zich aanmelden eID). Klik op ‘mijn patiënten’. Als uw therapeutische relatie nog geldig is, heeft u toegang tot de gedeelde documenten van uw patiënten.

Ik wens LOK’s, dodecagroepen, seminaries enz. te organiseren.

Wenst u als zorgverstrekkers een LOK, een dodecagroep of een seminarie enz. te organiseren over het thema van het elektronisch delen van medische gegevens via de gezondheidsnetwerken, neem dan contact op met de administratieve dienst van Abrumet.

Ik blijf op de hoogte van de ontwikkeling van het Brussels Gezondheidsnetwerk en de opleidingen daarover=>link naar Nieuwsbrief

Inschrijven op de nieuwsbrief van het Brussels Gezondheidsnetwerk

Blijf op de hoogte en ontvang 6 keer per jaar alle nieuswjes van de e-gezondheidssector.

Partners

Het Brussels Gezondheidsnetwerk verenigt alle openbare en privéziekenhuizen in Brussel, evenals de Nederlandstalige en Franstalige huisartsenverenigingen in Brussel (FAMGB en BHAK). Wij zijn de ideale partner voor elk project dat te maken heeft met e-gezondheid in het Brussels gewest.

Share This