Opleidingen

Ik blijf bijleren

In een voortdurend evoluerende wereld, waar technologie en gezondheidszorg samenkomen om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, het is essentieel voor zorgverleners om zichzelf op te leiden om de belangrijkste aspecten van deze digitale transformatie onder de knie te krijgen.

Een van de missies van het Brusselse Gezondheidsnetwerk is om zorgverleners de kennis en vaardigheden te bieden om hen te helpen navigeren in deze complexe wereld van eHealth.

Of je nu arts, verpleegkundige, fysiotherapeut, tandarts of apotheker bent, we bieden het hele jaar door opleidingen aan. Sommige zijn gericht aan alle zorgverleners die in Brussel oefenen en andere zijn specifiek voor elk van uw disciplines. Van een presentatie van het Brussels Gezondheidsnetwerk, en het elektronisch delen van gegevens van uw patiënten, tot het beheer van de vertrouwelijkheid en beveiliging van medische informatie en het elektronisch delen van gegevens van uw patiënten, tot het schrijven van een kwaliteit Sumehr, de opleidingen zijn gevarieerd en worden elk jaar herzien om aan uw behoeften te worden aangepast.

De kalender hier.

De opleidingen zijn gratis, geaccrediteerd en online. Sommige van deze opleidingen verlenen via het RIZIV accreditaties aan zorgverstrekkers en/of vroedvrouwen, en via Pro-Q-Kine aan kinesisten. Aan de andere zorgverleners kunnen wij op het einde van de e-learning een deelnameattest verstrekken.  

Nieuwe opleidingen

De GDPR in mijn beroepspraktijk

Binnenkort

Onze opleidingen

Selecteer de cursussen die voor u relevant zijn.

Jij bent een :

10 okt 2023 | Brussels GezondheidsNetwerk - Back to basics (Organise_par Brussels Gezondheidsnetwerk - Praktijk Coach)

| Webinar | 49 Places restantes

Het beter inzicht verkrijgen in de vele aspecten van eGezondheid en vele toepassingen ter beschikking

Al onze opleidingen >

Share This