Patiënt

Itsme aanmelden EID aanmelden

Zorgverstrekker

Itsme aanmelden EID aanmelden

COVID-19

Waar gebeuren de COVID-19-tests?

Een interactieve kaart toont de verschillende screeningcentra van het Gewest op de website van de GGC, in het gedeelte over COVID-19.

Waar vindt u de resultaten van de COVID-19-tests?

Résultats frottis Covid

Al uw patiënten hebben toegang tot hun PCR-testresultaten via het Brussels Gezondheidsnetwerk: bekijk de dynamische synthese

U hoeft niet geregistreerd te zijn of toestemming te hebben gegeven voor het delen van gezondheidsgegevens om toegang te krijgen tot uw PCR-resultaat.

  • Als u de houder bent van het globaal medisch dossier, zit het resultaat van deze patiënt automatisch in uw eHealthbox.
  • U kunt altijd een therapeutische relatie aanmaken met de patiënt die heeft ingestemd met het delen van zijn gegevens, zodat u zijn resultaten kan inkijken op het Gezondheidsnetwerk.

SAFELINK, een hulpmiddel om op afstand patiënten op te volgen die mogelijk besmet zijn met het Coronavirus COVID-19

Safelink Logo

COVID-19 – eMonitoring First Line is een app voor thuismonitoring van COVID-19-patiënten door de huisarts (alleen zij hebben momenteel toegang tot de app),
erkend door het Collège de Médecine générale en de Société scientifique de Médecine générale (SSMG).

Er bestaan 4 methoden om een account aan te maken en vervolgens verbinding te maken: gebruik bij voorkeur itsme®, eID of TOTP. U kan tijdelijk ook een account aanmaken met een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Vervolgens zal uw telefoonnummer worden gevraagd voor een controle via sms (alleen wanneer u de eerste keer verbinding maakt).

Wij raden u aan om Itsme te installeren en vervolgens te gebruiken wanneer u daar tijd voor heeft.

Als u hulp nodig heeft, taat ons team tot uw beschikking
Tel : 02 513 01 68
GSM : 0471 40 59 44
E-mail : info@abrumet.be

Share This