COVID-19

Ik blijf op de hoogte

Vertoont u symptomen van het Coronavirus (COVID-19)?
U kan deze app gebruiken voor u contact opneemt met uw huiszorgverstrekkers of een andere zorgverlener.

verpleegkundig beeldHet Brussels Gezondheidsnetwerk steunt het UMC Sint-Pieter, dat u gratis een online tool voor beoordeling en doorverwijzing ter beschikking stelt. Het UMC van Brussel ontwikkelde dit hulpmiddel in samenwerking met Eonix.
Op basis van symptomen en een aantal parameters die u meedeelt door het invullen van een vragenlijst, schat de app de kans in dat u met het virus besmet bent. Vervolgens worden u de maatregelen en acties voorgesteld die u moet ondernemen. Wij houden ons uiteraard aan de adviezen van de overheid.

U wordt verzocht een profiel aan te maken, met een minimum aan gegevens die wij nodig hebben om met u te kunnen communiceren. Vervolgens stellen wij u een reeks vragen, om u onmiddellijk een advies te kunnen geven en u verder wegwijs te maken. U zal dagelijks een mailtje ontvangen, waarin u wordt uitgenodigd om desgewenst uw gezondheidstoestand opnieuw te beoordelen.

Wij werken ook aan een overzicht van veelgestelde vragen (FAQ) en praktische inlichtingen, dat geregeld zal worden bijgewerkt. Wij werken nauw samen met zorgverstrekkers uit alle vakgebieden en uiteraard met infectiologen.

Deze tool vervangt in geen geval het advies van een professional uit de gezondheidszorg. Het is een indicatief hulpmiddel dat relevante informatie verstrekt.

Privacyverklaring
Eonix en het UMC Sint-Pieter verbinden zich tot het beschermen en respecteren van uw privacy overeenkomstig de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.