Patiënt

Itsme aanmelden EID aanmelden

Zorgverstrekker

Itsme aanmelden EID aanmelden

COVID-19 Vaccinatie

Toegang tot mijn vaccinatiegegevens

 

1. Informatie over vaccinatie

Informatie over vaccinatie – GGC

Meer weten met Domus medica

2. Ontdek hier waar de Covid-19-vaccinatiecentra zijn en en hoe u een afspraak kunt maken

Vaccinatie planning

3. Toegang tot mijn COVID-19 vaccinatiegegevens

Het Brussels Gezondheidsnetwerk heeft geen toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het heeft dus geen zin contact met ons op te nemen, omdat wij deze niet naar u kunnen toesturen.

In afwachting van het Europese COVID-certificaat hebben wij een document opgesteld dat bewijst dat u gevaccineerd bent, maar aangezien ons netwerk een sterke authenticatie vereist om de toegang tot uw gegevens te beveiligen, hebben alleen personen die zich via eID of Itsme kunnen authenticeren, toegang.

Vanaf 16 juni zal een oplossing worden ingevoerd zodat iedereen toegang krijgt tot het Europees certificaat.

Als u zich in de tussentijd kunt legitimeren, klik dan op onderstaande link om uw COVID-19 vaccinatiegegevens te verkrijgen.

Toegang tot mijn COVID-19-gegevens

Enkel toegang tot uw COVID-19-gegevens, als u niet toestemming hebt gegeven voor het delen van uw gezondheidsgegevens. Mogelijke toegang met of zonder inschrijving op het Brussels Gezondheidsnetwerk.

Als u toestemming heeft gegeven voor het delen van uw gezondheidsgegevens, dan hebt u toegang tot je volledige gedeelde dossier.

U heeft toegang tot vaccinatiegegevens op het Brussels Gezondheidsnetwerk binnen 48 uur na toediening van het vaccin.

Indien u geen toegang heeft tot het portaal van het Brussels Gezondheidsnetwerk, neem dan contact op met uw huisarts. Die zal toegang krijgen als u ermee heeft ingestemd om uw gezondheidsgegevens te delen en als er tussen u beiden een therapeutische band bestaat. 

Share This